Çekan godites (gure thyese) Bosch

€822,00
Prodhuesi:Bosch
Kodi i Produktit: G275721
Stock Instock

Overview

Kjo paisje sherben per cmontimin e mureve nga materiali i ngurte dhe I fort apo hapjen dhe riparimin e rrugeve te demtuara. Me nje shpejtesi prej 900 ...
Chiselling
Uncertainty K 2 m/s²
Vibration emission value ah 18.5 m/s²
Technical
Bit holder SDS-max
Impact energy 16,8 - 25 J
Impact rate at rated speed 900 - 1890 bpm
Rated power input 1,500 W

Kjo paisje sherben per cmontimin e mureve nga materiali i ngurte dhe I fort apo hapjen dhe riparimin e rrugeve te demtuara. Me nje shpejtesi prej 900 deri 1.890 goditje per minute dhe 1500 W tregon performance te shkelqyer ne teren.

Paisja ka garancion 2 vite.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova