DJ stereo miksete me 3 kanale

€0,00
Kodi i Produktit: 5412810055579
Stock Nuk eshte i disponueshum

Overview

DJ stereo miksete me 3 kanale. Kjo miksete mundeson lidhjen e 3 audio kanaleve, ka dalje stereo dhe mono, Crossfader, Talkover Funktion. Hyrjet: 2 x P...
DJ stereo miksete me 3 kanale. Kjo miksete mundeson lidhjen e 3 audio kanaleve, ka dalje stereo dhe mono, Crossfader, Talkover Funktion. Hyrjet: 2 x Phono (cinch), 3 x LINE (cinch) dhe 2 x mikrofon (banane), degjuse veshi.

Basic and compact DJ mixer, suitable for connecting and mixing three audio sources.

• 3 Stereo channels 
• Output with stereo/mono select 
• Crossfader 
• Talkover function 
• 2x 5 LED level meter 
• Inputs: 
• 2x Phono 
• 3x Line 
• 2x Mic. input

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova