Audio / Video ndares 4 ne 1

€19,70
  • 2 ose më shumë €17,00
Kodi i Produktit: 5412810097418
Stock Instock

Overview

Ky ndares mundeson lidhjen e 4 paisjeve te ndryshme dhe ne dalja me u lidhe me televizor ose projektor.

Ky ndares mundeson lidhjen e 4 paisjeve te ndryshme dhe ne dalja me u lidhe me televizor ose projektor.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova