Mikrofon dynamik

Mikrofon dynamik

€34,00
Kodi i Produktit: G750234
Stock Instock

Overview

Mikrofon dynamik  Monacor mikrofon dynamik per bine, te folur dhe kendim.

Mikrofon dynamik 

Monacor mikrofon dynamik per bine, te folur dhe kendim.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova