Mollza per konektor  RG58/6/174

Mollza per konektor RG58/6/174

€8,70
Prodhuesi:Proskit
Kodi i Produktit: 7668018
Stock Instock

Overview

Mollza per konektor  RG58/6/174Keto mollza dedikohen per shtrengim te konektorve RG-59, RG-6, RG-8281, F-type CATV Connectors. Mollzat jan pjes percje...

Mollza per konektor  RG58/6/174


Keto mollza dedikohen per shtrengim te konektorve RG-59, RG-6, RG-8281, F-type CATV Connectors. Mollzat jan pjes percjellse per shtrengues (dana) robuste dhe kualitative me numer  5423241

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova