Weller letkon WE1010

€220,00
Prodhuesi:Weller
Kodi i Produktit: M169106
Stock Instock

Overview

Weller letkon WE1010Origjinal letkon per pikje per profesione te ndryshme. Posedon display, 70 Watt, per profesionist si dhe perdorues te tjere. Digji...

Weller letkon WE1010

Origjinal letkon per pikje per profesione te ndryshme. Posedon display, 70 Watt, per profesionist si dhe perdorues te tjere. Digjital letkoni me 70Watt nxemje garanton nje nxemje te shpejt qe puna te jet efikase, precize dhe e shpejt. Posedon display LCD me 3 susta me komandim dhe navigim te leht. Letkoni ndalet ne stand by kur nuk ponohet me te dhe keshtu mbron majen, zvoglon kostet e shpenzimeve te energjis. Ka dorze ergonomike qe pershtatet per dore. 


Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova