Letkon me ajer te nxeht Proskit SS-602B

€60,00
Prodhuesi:Proskit
Kodi i Produktit: H428608
Stock Instock

Overview

Letkon me ajer te nxeht Proskit SS-602BHOT AIR SMD REWORK, eshte paisje per pune ne pllaka elektronike per profesione te ndryshme. Kontrollohet ne men...

Letkon me ajer te nxeht Proskit SS-602B

HOT AIR SMD REWORK, eshte paisje per pune ne pllaka elektronike per profesione te ndryshme. Kontrollohet ne menyre precize nga mikroprocesi. LCD display digjital per konfigurim te shpejt. Temperatura rregulluese 200 - 500 grad celzius. Rregullimi i ajrit ne 3 shhkall, max 22L/Min. Bashke me paisje jan edhe 3 maje te ndryshme dhe nje mbajtes e letkonit.


  • Microprocessor precise control.
  • LCD digital display for quick setting.
  • Temperature adjustable from 200°C to 500°C.
  • Air volume adjustable from 3 ranges, max. 22L/min.
  • Compatible with air nozzles from hot air soldering stations.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova