Weller pastrues per maje letkoni

Weller pastrues per maje letkoni

€0,00
Kodi i Produktit: 8043063
Stock Nuk eshte i disponueshum

Overview

Weller pastrues per maje letkoni. Mundson shkundjen dhe pastrimin e kallajit nga maja e letkonit. Me kete pastrus zgjatni jeten e majes dhe keni paste...

Weller pastrues per maje letkoni. Mundson shkundjen dhe pastrimin e kallajit nga maja e letkonit. Me kete pastrus zgjatni jeten e majes dhe keni pasterti ne punetorin tuaj.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova