SET - Pastrus te ndryshem te pllakes dhe pikjeve si dhe mirmbajtes

SET - Pastrus te ndryshem te pllakes dhe pikjeve si dhe mirmbajtes

€6,90
Prodhuesi:Proskit
Kodi i Produktit: 3842367
Stock Instock

Overview

SET - Pastrus te ndryshem te pllakes dhe pikjeve si dhe mirmbajtes  Blades consisting of hooks, jacks, lace, brass brush and cleaning

SET - Pastrus te ndryshem te pllakes dhe pikjeve si dhe mirmbajtes 

Blades consisting of hooks, jacks, lace, brass brush and cleaning

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova