Weller Kollofon-Flux me brushe 100ml

Weller Kollofon-Flux me brushe 100ml

€0,00
Prodhuesi:Weller
Kodi i Produktit: WELFLUXSET
Stock Vetem me Porosi

Overview

Weller Kollofon-Flux me brushe 100ml. Ky mjet profesional nga firma WELLER nuk guxon ti mungoje asnje serviseri qe merret me pikjen e qarqeve integrue...

Weller Kollofon-Flux me brushe 100ml. Ky mjet profesional nga firma WELLER nuk guxon ti mungoje asnje serviseri qe merret me pikjen e qarqeve integruese. Puna dhe shperndarja eshte shume e lehte permes brushes qe eshte e integruar ne kapak.  Mundeson pikjen e lehte dhe menjanon bashkimin e kembeve gjate ngjitjes se kallajit me letkon.

Weller liquid flux with brush, 100ml, type 1.1.3.A (F-SW32), EN29 454. Remaining flux is not corrosive.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova