Kallaj 0.5mm 100gr. Kualitet, No Clean / Made in Germany - Wuppertal

Kallaj 0.5mm 100gr. Kualitet, No Clean / Made in Germany - Wuppertal

€9,00
Prodhuesi:STANNOL
Kodi i Produktit: 9960397
Stock Instock

Overview

Kallaj 0.5mm 100gr. Kualitet,  No Clean / Made in Germany - Wuppertal  Ky kallaj gjerman 0.5mm 100 gr. eshte kualitativ dhe didikohet per te gjit...

Kallaj 0.5mm 100gr. Kualitet,  No Clean / Made in Germany - Wuppertal 

Ky kallaj gjerman 0.5mm 100 gr. eshte kualitativ dhe didikohet per te gjitha profesionet, Eshte No Clean qe nuk ka nevoje me pastru pllaken pas pikjes sepse nuk krijon perqushmeri. Made in Germany - Wuppertal.

 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova