Kallaj 0.7mm 500gr. Kualitet, No Clean / Made in Germany - Wuppertal

Kallaj 0.7mm 500gr. Kualitet, No Clean / Made in Germany - Wuppertal

€25,40
Prodhuesi:STANNOL
Kodi i Produktit: 3152208
Stock Instock

Overview

Kallaj 0.7mm 500gr. Kualitet,  No Clean / Made in Germany - Wuppertal  Ky kallaj gjerman 0.7mm 500 gr.eshte kualitativ dhe didikohet per te gjitha ...

Kallaj 0.7mm 500gr. Kualitet,  No Clean / Made in Germany - Wuppertal 

Ky kallaj gjerman 0.7mm 500 gr.eshte kualitativ dhe didikohet per te gjitha profesionet, Eshte No Clean qe nuk ka nevoje me pastru pllaken pas pikjes sepse nuk krijon perqushmeri. Made in Germany - Wuppertal.

Solder by FSW 32nd Diameter 0.7 mm, 500 grams coil. 5 - Seeliger wire. NO CLEAN inter leaves NO residue aggressive and needs no further purification

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova