Mesing  pastrus WDC 2 cop

Mesing pastrus WDC 2 cop

€9,00
Kodi i Produktit: D10596
Stock Instock

Overview

Mesing  pastrus WDC 2 cop Pastrus special per maje te letkonave. Nuk e grrithe dhe nuk e demton majen, por vetem e pastron.

Mesing  pastrus WDC 2 cop

Pastrus special per maje te letkonave. Nuk e grrithe dhe nuk e demton majen, por vetem e pastron.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova