No Clean - Kolofon 30G per lehtesim te pikjes

No Clean - Kolofon 30G per lehtesim te pikjes

€31,00
Kodi i Produktit: 3361241
Stock Instock

Overview

No Clean - Kolofon 30G per lehtesim te pikjes Me këtë kolofon special mundsohet pikja e chip-ave pa problem që shmang bashkimin e këmbëve të IC´s, ...

No Clean - Kolofon 30G per lehtesim te pikjes

Me këtë kolofon special mundsohet pikja e chip-ave pa problem që shmang bashkimin e këmbëve të IC´s, jep shkëlqim dhe nuk ka nevojë pastrim të pllakës.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova