Pastrus i majes se letkonit 5copa

Pastrus i majes se letkonit 5copa

€13,00
Kodi i Produktit: D930147
Stock Instock

Overview

Pastrus i majes se letkonit 5copa Ky paketim me 5 copa pastrus lektoni eshte menyra me e mire per pastrimin e majeve te letkonit sepse nuk e gerrit...

Pastrus i majes se letkonit 5copa

Ky paketim me 5 copa pastrus lektoni eshte menyra me e mire per pastrimin e majeve te letkonit sepse nuk e gerrith majen dhe nuk e zvoglon jeten e majes siq e bejne pastruset tjere jo-origjinal respektivisht telat e kuzhines apo ngjashem. 

 

  Made of low abrasive brass shavings.
·  No water necessary.
·  No temperature drop as in conventional sponges.
·  Cleans better than conventional sponges.

 

Product Name:SH-1025-B

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova