Pastrues I majeve te letkonit

Pastrues I majeve te letkonit

€8,70
Kodi i Produktit: 8164845
Stock Instock

Overview

  Pastrues I majeve te letkonit Zgjatë jetën e majës dhe e mirmban majen. Largon papastertit dhe pastron oksidin qe krijohet ne maje.


 

Pastrues I majeve te letkonit

Zgjatë jetën e majës dhe e mirmban majen. Largon papastertit dhe pastron oksidin qe krijohet ne maje.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova