Set i 19 veglave te punes

Set i 19 veglave te punes

€70,00
Prodhuesi:Proskit
Kodi i Produktit: 3842378
Stock Instock

Overview

Set i 19 veglave te punesKjo cante me vegla te ndryshme pune eshte praktike per pune ne teren sepse permban veglat e nevojshme si kacavida (shavcigera...

Set i 19 veglave te punes

Kjo cante me vegla te ndryshme pune eshte praktike per pune ne teren sepse permban veglat e nevojshme si kacavida (shavcigera) te ndryshem, istrument, pump per terhjekje kallaji, letkon, kallaj, dana te ndryshem, celsa dhe vegla te tjera.


1PK-052Lineman's plier 165mm
1PK-258ASide Cutter 125mm
1PK-709Long nose plier 150mm
1PK-362DSoldering iron stand with sponge
1PK-366PNDesoldering pump
SI-130A-20/
SI-130B-20
Quick heat ceramic soldering iron 110V or 220V
89101A Line color screwdriver 3.2x75mm
89101B Line color screwdriver #0x75mm
89102A Line color screwdriver 5.0x75mm
89102B Line color screwdriver #1x75mm
89107A Line color screwdriver 6.0x100mm
89107B Line color screwdriver #2x100mm
9108 Line color screwdriver nut 3/16"
9109 Line color screwdriver nut 1/4"
8PK-20616Pcs Electronic screwdriver set
MT-1210Professional multimeter
9H002/9H002A7pcs Folding type hex key set (inch) or (metric)
TW9ITPVC insulated tape
9S001Solder core 63%, SN
9ST-1ACarrying zipper bag

 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova