Komplet I veglave te punes (kaqavida dhe dana)

Komplet I veglave te punes (kaqavida dhe dana)

€68,00
Prodhuesi:Proskit
Kodi i Produktit: 2744888
Stock Instock

Overview

Komplet I veglave te punes (kaqavida dhe dana) Dizajn inovativ dhe kualitativ. Jetgjate, ergonomik dhe lehte me u punu me ato. Veglat jane ne qante...

Komplet I veglave te punes (kaqavida dhe dana)

Dizajn inovativ dhe kualitativ. Jetgjate, ergonomik dhe lehte me u punu me ato. Veglat jane ne qanten praktike. Vrimat ne kaqavida mundesojn virrjen e tyre. Vegla te izoluara pune deri ne 1000V. Kompleti perbehet nga kaqavida kryq dhe te drejt me madhesi te ndryshem. I pershtatshem per profesione te ndryshem.

Pershkrimi ne gjuhen angleze :

 • Certified to IEC/DIN EN 60900 1000V VDE Safety Standards.
 • High visibility molded ergonomic cushion grip handle design for maximum comfort.
 • Including 7 pcs insulated screwdrivers and 4 pcs insulated pliers to meet the most of applications

  Case size: 294x240x50 (mm)

  Specification
   
  SD-800-S2.5  0.4x2.5x75mm
  SD-800-S4.0  0.8x4.0x100m
  SD-800-S5.5  1.0x5.5x125mm
  SD-800-S6.5  1.2x6.5x150mm
  SD-800-P0  PH0x60mm
  SD-800-P1  PH1x80mm
  SD-800-P2  PH2x100mm
  PM-911 Insulated combination Plier
  PM-917 Insulated side cutter
  PM-918 Insulated long nose plier
  PM-919 Insulated long nose plier
  9Z-PK2802 Carrying Zipper Bag
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova