Qante per vegla pune

Qante per vegla pune

€19,00
Prodhuesi:Proskit
Kodi i Produktit: 5015588
Stock Instock

Overview

Qante per vegla pune Kjo qante per vegla pune eshte praktike sepse perforcohet ne bele dhe nuk ka nevoj ore e qas te perkulime. Mund te vendosen ka...

Qante per vegla pune

Kjo qante per vegla pune eshte praktike sepse perforcohet ne bele dhe nuk ka nevoj ore e qas te perkulime. Mund te vendosen kaqavidat te ndryshme, prerse dhe shtrenguse, instrument e shume vegla te tjera pune.

ST-2012H

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova