Peaktech Kofer alumini per instrumente /kamer P7310 7310 460*330*150MM

€49,00
Prodhuesi:Peaktech
Kodi i Produktit: G832865
Stock Instock

Overview

Premium seria e kuferit univerzal qe mund te ruhen paisje te ndishme elektronike gjate udhetimit dhe rrugetimit per ne vend pune. Qe kete kofer sta...

Premium seria e kuferit univerzal qe mund te ruhen paisje te ndishme elektronike gjate udhetimit dhe rrugetimit per ne vend pune.

Qe kete kofer stabel me pershtat me ekuipment, ai eshte i paisun me 1cm shpuze te trash dhe 6cm shtroje qe mund te hjeket ose te pershtatet me madhsi dhe form te paisjes pasiqe. Ky krijim i formes eshte i mundshem pa vegla pune dhe krijohet leht dhe shpejt. Permes nitneteve te dyfishta ne pjesen qe mbyllet, ofron nje siguri te lart per paisjet dhe mos hyrja e pluhrit ose shiut ne kufer e bene ideal per shfrytezim ditor ne teren dhe pune. I pershtatshem per kamera, instrumente matese, foto aparat dhe objektiv, per syza e shume e shume te tjera.

Madhsia e jashtme e kuferit 460x330x150mm

Madhsia e brendshme e kuferit 445x315x130mm

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova