Krijues I tensioneve DC 0-30V / 0-10 Amper

Krijues I tensioneve DC 0-30V / 0-10 Amper

€150,00
Prodhuesi:Peaktech
Kodi i Produktit: M306217
Stock Instock

Overview

Krijues I tensioneve DC 0-30V / 0-10 AmperKy rregullus modern i tensionit dhe amperazhes eshte i pershtatshem per puntori te ndryshem, ne mjeksi, labo...

Krijues I tensioneve DC 0-30V / 0-10 Amper

Ky rregullus modern i tensionit dhe amperazhes eshte i pershtatshem per puntori te ndryshem, ne mjeksi, laborator si dhe per profesione te ndryshme. Rregullus digjital i tensionit te vijushem permes potenciometrit qe rregullojn tensionin dhe amperazhen. Nje mikroprocesor modern paraqet ne display te dhenat, kontrollon si dhe siguron tensionin dhe amperazhen. Bashke me paisje eshte edhe kablli i rrymes dhe udhzimi.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova