Adaptera per testues te neonave

Adaptera per testues te neonave

€37,00
Kodi i Produktit: 9091249
Stock Instock

Overview

13 Adaptera per testues te neonave. Adaptera special per testues te neonave. Keto kablla shtihen ne funksion me aparatin special qe teston LCD neon...

13 Adaptera per testues te neonave.

Adaptera special per testues te neonave. Keto kablla shtihen ne funksion me aparatin special qe teston LCD neonat e madhesiave te ndryshme dhe ka kodin 9091257.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova