Detektues I kabllave

€55,00
Prodhuesi:Konig
Kodi i Produktit: 5412810049103
Stock Instock

Overview

Me kete istrument mund ti detektoni kabllat e mshefun që gjinden mbas fasadave, nëpër gypa. Atje ku ka shume kablla te vendosun mirpo nuk dihet (nuk j...

Me kete istrument mund ti detektoni kabllat e mshefun që gjinden mbas fasadave, nëpër gypa. Atje ku ka shume kablla te vendosun mirpo nuk dihet (nuk jane te shkrum) se cili kabell eshte ne fillim e cili ne mbarim, mund ti definoni saktesishte permes dhansit dhe marrsit te sinjalit. Gjithashtu kontrollimi i lidhjeve te shkurta, nderpremjeve dhe izolimit është i mundshëm. Ky istrument që perbehet prej dhansit te sinjalit që vendoset në njërën anë të kabllit dhe detektusit të sinjalit në anën tjetër,saktësisht detektohet kablli (teli). Me këtë istrument shumë lehtësohet puna kur janë të vendosun shume kablla dhe tela në të njejtin vend si p.sh. nëpër server room, në objekte të mëdha. Detektimi i kabllave UTP, koaxial, të rrymës,telefonave, kamerave e tjera e tjera.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova