Instrument per lagshti ne dru

€32,00
Prodhuesi:Peaktech
Kodi i Produktit: M76196
Stock Instock

Overview

Instrument per lagshti ne dru Mates kualitativ i lagshtis ne dru dhe materiale.LCD Display per paraqitje te dhenave te lagshtis dhe temperatures ha...

Instrument per lagshti ne dru

Mates kualitativ i lagshtis ne dru dhe materiale.LCD Display per paraqitje te dhenave te lagshtis dhe temperatures hapsinor. 

Shfleto PDF'in me poshte.
 

 

 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova