Multimeter digjital automatik Proskit

€20,00
Prodhuesi:Proskit
Kodi i Produktit: G938373
Stock Instock

Overview

Multimeter digjital automatik Proskit Ky multimeter automatik per matje te tensionit DC dhe AC, Amper DC dhe AC, rezistenc, test te diodave, test t...

Multimeter digjital automatik Proskit

Ky multimeter automatik per matje te tensionit DC dhe AC, Amper DC dhe AC, rezistenc, test te diodave, test te perqueshmeris. Display mire te lexueshem 3 1/2. Ndriqim te display-it ne prapavi mund te aktivizohet. Drite LED e integruar te perdoret si llamp ndriquese.  Nivelet matese: tension DC dhe AC: 200mV - 600V
Amper DC dhe AC = 200μA - 200mA
Rezistenc: 200Ω - 20MΩ,
Test diode 1 Volt me 0,001V rezulucion,
testi i perqueshmeris < 50Ω me sinjal akustik. 

 

 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova