Rregullator i tensionit deri ne 15V dhe 3Amper
I Ri

Rregullator i tensionit deri ne 15V dhe 3Amper

€89,00
Prodhuesi:Peaktech
Kodi i Produktit: Q158009
Stock Instock

Overview

Rregullator i tensionit deri ne 15V dhe 3Amper Kjo paisje eshte e domosdoshme per cdo servis / puntori, laborator dhe ngjashem per te krijuaj tension ...

Rregullator i tensionit deri ne 15V dhe 3Amper 

Kjo paisje eshte e domosdoshme per cdo servis / puntori, laborator dhe ngjashem per te krijuaj tension e nevojshem nga 0 deri ne 15 Volt si dhe 0 deri ne 3 Amper. 

Posedon rregullim preciz te tensionit dhe rrymes permes rregulluesve te ndar . Me perdorim te teknologjis lineare, kjo paisje nuk krijon asnje lloj te pengesave te frekuancave te larta si dhe eshte perdor nje trafo me standart te normes EN-61558-2-6, qe jep nje tension mbrojtes (SELV), qe te siguroi nje perdorim te sigurt.

Mbrojtje ne mbingakes dhe krijim te lidhjeve te shkurta.

Display digjital i kalter 4 shifror per tension dhe rryme.

Ftofje pasive pa ventilator dhe pa zhurme

Transformator i siguris per SELV sipas EN-61558-2-6

Mbrojtje sipas: EN-61010-1


Digital Laboratory Power Supply, 0 - 15 V/0 - 3 A DC

This power supply in modern design constructed especially for the service centers and education fields. The 16 mm LCD displays allow the user to read the fixed values very fast, precise and the outputs for constant voltage and current are continously adjustable.

  • Short-circuit and overload protected
  • 16mm LCD with backlight
  • 4 mm safety jacks
  • Fan-free case design
  • Safety: EN-61010-1
  • Safety Transformer: EN-61558-2-6
  • Accessories: power cable and manual
Output voltage0 - 15 V DC
Output current0 - 3 A DC
Output power45 W
Residual ripple (U)0,5 mV rms
Residual ripple (I)3 mA rms
Operation voltage115/230 V AC; 50/60 Hz
Dimension (WxHxD)95 x 160 x 225 mm
Weight2 kg
EAN-134250569401473
RoHS 2011/65/EU
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova