Pros Kit Drite pune me 42 LED

Pros Kit Drite pune me 42 LED

€98,00
Prodhuesi:Proskit
Kodi i Produktit: H278018
Stock Instock

Overview

Kjo LED drit pune dedikohet per profesione te ndryshme, per medicin, serviser te ndryshem, per sallonet e bukuris qe mirren me manicure (Maniküre), pe...

Kjo LED drit pune dedikohet per profesione te ndryshme, per medicin, serviser te ndryshem, per sallonet e bukuris qe mirren me manicure (Maniküre), per lexim, hobby e shume e shume pune te tjere. Keto 42 drita LED hargjojn maximalisht 7watt dhe kan jete zgjatje 20 here me shume.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova