Pros Kit LED drite pune me 40 LED

Pros Kit LED drite pune me 40 LED

€42,00
Prodhuesi:Proskit
Kodi i Produktit: H278019
Stock Instock

Overview

Kjo LED drit pune dedikohet per profesione te ndryshme, per medicin, serviser te ndryshem, per sallonet e bukuris, per lexim, hobby e shume e shume pu...

Kjo LED drit pune dedikohet per profesione te ndryshme, per medicin, serviser te ndryshem, per sallonet e bukuris, per lexim, hobby e shume e shume pune te tjere. Keto 40 drita LED hargjojn maximalisht 6watt dhe kan jete zgjatje 20 here me shume.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova