USB Mikroskop kamere me zmadhim 200 here

€0,00
Kodi i Produktit: 5412810138661
Stock Nuk eshte i disponueshum

Overview

USB Mikroskop kamere me zmadhim 200 here dhe me ndiqim   Kjo mikroskop kamerë profesionale mundeson vëzhgim te kjart dhe zmadhim deri në 200 her...

USB Mikroskop kamere me zmadhim 200 here dhe me ndiqim

 

Kjo mikroskop kamerë profesionale mundeson vëzhgim te kjart dhe zmadhim deri në 200 here. Rezulucioni 3200x2560

Kamera është e përshtatshëm për profesione dhe serviser të ndryshëm.

USB Mikroskop kamere eshte efektive sidomos kur punohet me chip-a te vegjel qe ka zoom 200 here, me ndriqim LED, me Software per te bere edhe foto dhe xhirime dhe shume opsione te tjera. Posedon mbajtesin per te vendosur kameren. Ka konektimin USB 2.0  dhe punon me Windows XP, Vista dhe 7.

 

USB Digital microscope camera, magnification of 200x and light

Brand: König

Digital microscope camera with a max. magnification of 200x which is stepless adjustable. The CMOS image sensor with a max. resolution of 3200x2560 enables you to examine every detail. Furthermore you can capture and time-lapse video recordings and is the camera equipped with 4 white LEDs to generate enough light.

Brand König
Magnification 10x - 200x f
USB Camera Included Yes
Table Size ? mm
Material Plastic
Resolution 640 x 480 - 3200 x 2560
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova