Pinceta speciale dhe mjete te tjera te bashkanegjitura

Pinceta speciale dhe mjete te tjera te bashkanegjitura

€0,00
Kodi i Produktit: 1980286
Stock Vetem me Porosi

Overview

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi ! Pinceta speciale dhe mjete te tjera te bashkanegjitura. 5-100 12-TEILIGER KIT FORCEPS AND SPECIAL...

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi !

Pinceta speciale dhe mjete te tjera te bashkanegjitura.

5-100 12-TEILIGER KIT FORCEPS AND SPECIAL TOOLS

Included: Abloethebel, Tin knife, tweezers, IC, transistor pulling tweezers, Thermal Tweezers, ESD tweezers, Loet Cross steel tweezers tweezers in multiple execution requirements

 
Ju lutem na kontaktoni per cmimin aktual ditor , sepse ka mundesi ndryshimi!
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova