Sprej plastik, llak mbrojtes 400ml

Sprej plastik, llak mbrojtes 400ml

€14,80
Kodi i Produktit: 801230
Stock Instock

Overview

Sprej qe teret shpejt, pa ngjyre-transparent, izolues dhe llak mbrojtes ne baze te akrylit. PLASTIK 70 eshte special i krijuar per me mbrojtur pllakat...

Sprej qe teret shpejt, pa ngjyre-transparent, izolues dhe llak mbrojtes ne baze te akrylit. PLASTIK 70 eshte special i krijuar per me mbrojtur pllakat eletronike te profesioneve te ndryshme nga krijimi i perqushmerive dhe lidhjeve te shkurta. Made in Belgium. 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova