Lidhse reduktues mesingu 5 ne 1.8mm

Lidhse reduktues mesingu 5 ne 1.8mm

€5,50
Prodhuesi:LOKRING
Kodi i Produktit: D668
Stock Instock

Overview

Lidhse reduktues mesingu 5 ne 1.8mmMesing, gypi  ne njeren ane: 5.0mm dhe tjetren ane 1.8mm L13000930 5/1,8NRMS00 Lokring Made in Germany

Lidhse reduktues mesingu 5 ne 1.8mm

Mesing, gypi  ne njeren ane: 5.0mm dhe tjetren ane 1.8mm L13000930 5/1,8NRMS00 Lokring Made in Germany

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova