Lidhse reduktues alumini 8 ne 7mm

Lidhse reduktues alumini 8 ne 7mm

€3,90
Prodhuesi:LOKRING
Kodi i Produktit: G399237
Stock Instock

Overview

Lidhse reduktues alumini 8 ne 7mmAlumin, gypi  ne njeren ane: 8.0mm dhe tjetren ane 7mm Lokring Made in Germany

Lidhse reduktues alumini 8 ne 7mm

Alumin, gypi  ne njeren ane: 8.0mm dhe tjetren ane 7mm Lokring Made in Germany

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova