Filterthares 5 me 5mm

Filterthares 5 me 5mm

€5,50
Prodhuesi:LOKRING
Kodi i Produktit: 767267
Stock Instock

Overview

Filterthares 5 me 5mm Mesing filterthares, 10 gram, gypi  ne njeren ane: 5mm dhe tjetren ane 5mm  Lokring Made in Germany

Filterthares 5 me 5mm 

Mesing filterthares, 10 gram, gypi  ne njeren ane: 5mm dhe tjetren ane 5mm  Lokring Made in Germany

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova