Lidhse reduktues mesingu 7.5 ne 6mm

Lidhse reduktues mesingu 7.5 ne 6mm

€5,70
Prodhuesi:LOKRING
Kodi i Produktit: 702191
Stock Instock

Overview

Lidhse reduktues mesingu 7.5 ne 6mmMesing, gypi  ne njeren ane: 7.5 mm dhe tjetren ane 6mm L13

Lidhse reduktues mesingu 7.5 ne 6mm

Mesing, gypi  ne njeren ane: 7.5 mm dhe tjetren ane 6mm L13

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova