Llak bllombe per bulon i kuq P058-0749

Llak bllombe per bulon i kuq P058-0749

€0,00
Kodi i Produktit: 87911
Stock Nuk eshte i disponueshum

Overview

Llak bllombe per bulon i kuq P058-0749 Me kete llak mundesohet qe te bllombohet buloni (shtrafi) apo dicka te ngjashem e te mos hapet pa u demtu ll...

Llak bllombe per bulon i kuq P058-0749

Me kete llak mundesohet qe te bllombohet buloni (shtrafi) apo dicka te ngjashem e te mos hapet pa u demtu llaku. Perdoret per ato raste kur deshirohet qe mos te  hapet paisja dhe te  demtohet garancioni.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova