Pjese shtese per kacavida

Pjese shtese per kacavida

€8,30
Kodi i Produktit: 2920160
Stock Instock

Overview

Pjese shtese per kacavida. Mundson që shtrafat mos me ra nga kacavida. Material kualitativ, funksionon pa fuqin e magnetit dhe përdoret për profesione...

Pjese shtese per kacavida. Mundson që shtrafat mos me ra nga kacavida. Material kualitativ, funksionon pa fuqin e magnetit dhe përdoret për profesione të ndryshme.

Plug on from plastic with holding function for screws. Works without magnetic force. With freewheel sleeve for easier carrying out the screwdriver. Fits all screwdriver with a 4.5 to 6.0 mm blade diameter.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova