Vegel per magnetizimin dhe demagnetizimin e kacavidave

Vegel per magnetizimin dhe demagnetizimin e kacavidave

€7,40
Kodi i Produktit: 3842376
Stock Instock

Overview

Vegel per magnetizimin dhe demagnetizimin e kacavidave. Kjo vegel e pershtatshme per cdo serviser, mundeson thjeshte dhe shpejt magnetizimin dh...


Vegel per magnetizimin dhe demagnetizimin e kacavidave.

Kjo vegel e pershtatshme per cdo serviser, mundeson thjeshte dhe shpejt magnetizimin dhe demagnetizimin e kacadavidave. 

Duration Magnetizer

No annoying screws from falling more. Ideal to magnetize and demagnetize screwdriver blade or tweezers.

Dimensiones: 50 X 50 X 30 mm (H x B x T

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova