Kaqavide 6 kendesh  5,5 X 125 MM

Kaqavide 6 kendesh 5,5 X 125 MM

€13,60
  • 2 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €12,00
Kodi i Produktit: 3808197
Stock Instock

Overview

Kaqavide 6 kendesh  5,5 X 125 MM  Per profesione te ndryshme.  I pershtatshem dhe ergonomik per IT, serviser te PC-ve dhe tjere.

Kaqavide 6 kendesh  5,5 X 125 MM 

Per profesione te ndryshme.  I pershtatshem dhe ergonomik per IT, serviser te PC-ve dhe tjere.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova