Komplet kaqavida me 9 bita

Komplet kaqavida me 9 bita

€8,00
Prodhuesi:Proskit
Kodi i Produktit: D930153
Stock Instock

Overview

Komplet kaqavida me 9 bita Set praktik ne form kimiku me 9 bita te ndryshem kryq, minus dhe torx #000, #00, #0, #1 ; Schlitz: 2.0, 3.0 ; Torx: T4, ...

Komplet kaqavida me 9 bita

Set praktik ne form kimiku me 9 bita te ndryshem kryq, minus dhe torx #000, #00, #0, #1 ; Schlitz: 2.0, 3.0 ; Torx: T4, T5, T6. Ky set eshte pershtatshem me nje form ergonomike qe dedikohet per pune te ndryshme precize.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova