Set me vegla pune 27 pjesesh per Apple iPhone 3 deri tek iPhone 8

Set me vegla pune 27 pjesesh per Apple iPhone 3 deri tek iPhone 8

€54,00
Prodhuesi:Proskit
Kodi i Produktit: M76188
Stock Instock

Overview

Set me vegla pune 27 pjesesh per iPhone 7 dhe 8 Trajtoj të gjitha produktet e Apple-nga iPhone3 në iPhone8, si dhe seri të tjera të Apple.Asnjë shtraf...

Set me vegla pune 27 pjesesh per iPhone 7 dhe 8 

Trajtoj të gjitha produktet e Apple-nga iPhone3 në iPhone8, si dhe seri të tjera të Apple.
Asnjë shtraf nuk është më i veçantë!

Ky komplet i veglave pune ne qante, nder tjera, dedikohet per hapjen e Iphone 7 dhe 8 e qe ne kete qant ka shume lloje te ndryshme te veglave te punes

PK-9116


Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova