Vegla speciale per riparimin e telefonave

€0,00
Kodi i Produktit: F316000
Stock Vetem me Porosi

Overview

Vetem me porosi, ne perfaqesin tone ne Gjermani. Vegla speciale per riparimin e telefonave Perbehet prej 27 pjeseve per hapjen e displayit...

Vetem me porosi, ne perfaqesin tone ne Gjermani.


Vegla speciale per riparimin e telefonave

Perbehet prej 27 pjeseve per hapjen e displayit dhe per riparimin e telefonave mobil.
Per me shume info ju lutem shfleto PDF me poshte.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova