Komplet 4 pjesesh  per hapjen e Telefonave dhe Tabletave

Komplet 4 pjesesh per hapjen e Telefonave dhe Tabletave

€7,00
Prodhuesi:Proskit
Kodi i Produktit: G126559
Stock Instock

Overview

Komplet 4 pjesesh  per hapjen e Telefonave dhe Tabletave 4 hapse kryesore per hapjen e smart telefonave dhe tabletave te firmave te mirnjohur. 

Komplet 4 pjesesh  per hapjen e Telefonave dhe Tabletave

4 hapse kryesore per hapjen e smart telefonave dhe tabletave te firmave te mirnjohur. 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova