Hapse speciale per Mobil dhe Tablet

€7,00
Prodhuesi:ISESAMO
Kodi i Produktit: F553592
Stock Instock

Overview

Hapse speciale per Mobil dhe TabletForm specifike dhe elastke, ne mes e pershtatshme dhe anti rreshqites per hapjen e telefonave mobil dhe tabletave. ...

Hapse speciale per Mobil dhe Tablet

Form specifike dhe elastke, ne mes e pershtatshme dhe anti rreshqites per hapjen e telefonave mobil dhe tabletave. Special vegel pune per ndarjen e display-it nga korniza. 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova