Shtrenguese per konektor RJ9 / RJ11 / RJ12 / RJ45

€25,00
 • 3 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €21,00
Prodhuesi:COM
Kodi i Produktit: 4700466
Stock Instock

Overview

Shtrenguese per konektor .8/8,6/6,6/4,6/2,4/4,4/2Keto shtrenguese te konektorve te ndryshem dedikohen per pune te perditshme ne puntori dhe ne teren. ...

Shtrenguese per konektor .8/8,6/6,6/4,6/2,4/4,4/2

Keto shtrenguese te konektorve te ndryshem dedikohen per pune te perditshme ne puntori dhe ne teren. Robust dhe te qendrushme!


 • wire cutting
 • RJ11 (6p2c) connectors
 • RJ12 (6p6c) connectors
 • RJ45 (8p4c) connectors
 • RJ45 (8p6c) connectors
 • RJ45 (8p8c) connectors
 • RJ9 (4p2c) connectors
 • RJ9 (4p4c) connectors
 • RJ11 (6p4c) connectors

 • cable cutting and stripping
 • ergonomic pads on handles
 • blackened tool
 • the crimp correctness is ensured by special ratchet mechanism which enables to open the tool only after finishing the full crimping cycle

 • crimp tool
 • screwdriver
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova