Prerse e kabllave dhe shume tjerave

Prerse e kabllave dhe shume tjerave

€12,00
Kodi i Produktit: D930145
Stock Instock

Overview

Prerse e kabllave dhe shume tjerave Pren kabell, tela, tepih, lekur, karton, teneqe, gume dhe shume te tjera. Prerset jane te forta nga materiali q...

Prerse e kabllave dhe shume tjerave

Pren kabell, tela, tepih, lekur, karton, teneqe, gume dhe shume te tjera. Prerset jane te forta nga materiali qe nuk korodohet (nuk ndryshken). Madhsia komplet: 165mm

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova