Shtrenguese per konektor interneti dhe telefoni

€20,80
Prodhuesi:Proskit
Kodi i Produktit: 3842379
Stock Instock

Overview

Shtrenguese per konektor interneti dhe telefoni Me keto shtrenguse lidhen konektort e internetit RJ45 8 Pin si dhe konektoret telefoni 6 dhe 4 Pin....

Shtrenguese per konektor interneti dhe telefoni

Me keto shtrenguse lidhen konektort e internetit RJ45 8 Pin si dhe konektoret telefoni 6 dhe 4 Pin.

8PK-376FN  Pro-Crimper Modular Tool (166mm)

Features

Product Name:8PK-376FN

Product Name:8PK-376FN

 

      Specification

Product Name:8PK-376FN

Material
Application
Replacement
blade model No.
Individual packing
Nylon+Fiber
4P/6P/8P
(RJ45, RJ22, RJ11, RJ12)
508-376E-B
(2pcs/pack)
Blister card
 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova