Pastrus I majes se letkonit

Pastrus I majes se letkonit

€7,00
  • 3 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €6,00
Prodhuesi:Proskit
Kodi i Produktit: D930148
Stock Instock

Overview

Pastrus I majes se letkonit  Ky pastrus lektoni eshte menyra me e mire per pastrimin e majeve te letkonit sepse nuk e gerrith majen dhe nuk e zvogl...

Pastrus I majes se letkonit 

Ky pastrus lektoni eshte menyra me e mire per pastrimin e majeve te letkonit sepse nuk e gerrith majen dhe nuk e zvoglon jeten e majes siq e bejne pastruset tjere jo-origjinal respektivisht telat e kuzhines apo ngjashem. Nuk ka nevoje per uje sikur te shpuza, nuk i bjen temperatura nese pastrohet maja si dhe perndi eshte i paisun me material jo rreshqites, pra nuk rreshqet ne tavolin. 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova