Llamp origjinale per projektor Acer dhe Toshiba

Llamp origjinale per projektor Acer dhe Toshiba

€0,00
Kodi i Produktit: 2156394
Stock Nuk eshte i disponueshum

Overview

Llamp origjinale per projektor Acer dhe Toshiba Kjo llamp osram me numer te prodhusit EC.J1601.001 dedikohet per disa modele te ndryshme te ACER-it...

Llamp origjinale per projektor Acer dhe Toshiba

Kjo llamp osram me numer te prodhusit EC.J1601.001 dedikohet per disa modele te ndryshme te ACER-it dhe Toshiba projektor.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova