KIT05 - Set per riparim GRUNDIG/TECHNOSONIC/TWFVISION 05T132B dhe 05TA132D

€12,40
Prodhuesi:COM
Kodi i Produktit: 3034366
Stock Instock

Overview

KIT05 - Set per riparim GRUNDIG/TECHNOSONIC/TWFVISION 05T132B dhe 05TA132D

KIT05 - Set per riparim GRUNDIG/TECHNOSONIC/TWFVISION 05T132B dhe 05TA132D

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova